Eladó domain nevek
és eladó weboldalak
olcsón!

szurke.hu További eladó nevek a
szurke.hu weboldalon

Lépj kapcsolatba velünk

Email

info @ szurke.hu

Telefon

+36 20 807 3270

Érdeklődj

bátran!

Online érdeklődés
Eladó domain nevek és eladó weboldalak

Spórolj időt és pénzt azzal, hogy már egy múlttal rendelkező domain név tulajdonosa leszel.

A jó domain név rövid, könnyen megjegyezhető, értelmes.

A jó domain név leírja az oldalunk tartalmát.

A jó domain név nem tartalmaz különleges karaktereket.


Csomagajánlatok Akciós ár
3 erotikus weboldal egyben olcsón eladó + AJÁNDÉK. Eladó 3 db felnőtt tartalmú oldal egyben 150 ezer Ft-ért (tehát 50 ezer Ft/weboldal). 0690.hu , alomszep.eu , alomszep.com . AJÁNDÉKba jár mellé a 06-90.hu (kötőjeles verzió) domain név is, aminek web archiv szerint van múltja (már 2001-ben volt rajta tartalom) és a mai napig mutatnak rá linkek!
Együttes megvétel esetén mindennel együtt (domain, tartalom, képek, szöveg, stb.) 150 ezer Ft (tehát 50 ezer Ft/komplett weboldal).
50.000 Ft
Eladó weboldalak egyben olcsóbban. A lenti listában szereplő oldalak közül 15 db vásárlása esetén 30 ezer Ft/db áron eladók. Az oldalakhoz minden jár. Domain, tartalom, facebook csoportok (ahol van), stb. Átadás és papírmunka személyesen vagy postai úton tetszés szerint. Oldalak átköltöztetésében segítek, ha szükséges.
30.000 Ft
Egy weboldal ajándékba. A lenti listából 3 weboldal vásárlása esetén a harmadik (legolcsóbb) ingyen átadó. Tehát kettőt fizet, hármat vihet!
Ajándék
Weboldalak egyben. A lenti listában szereplő összes oldalak megvásárlása esetén 20 ezer Ft/db áron eladók. Az oldalakhoz minden jár. Domain, tartalom, facebook csoportok (ahol van), stb. Átadás és papírmunka személyesen vagy postai úton tetszés szerint. Oldalak átköltöztetésében segítek, ha szükséges.
20.000 Ft

Leírás Ár
Cakes.hu domain név eladó
Cakes.hu domain név eladó. Eladó a cakes.hu rövid, egyszerű, értelmes, könnyen megjegyezhető és reklámozható prémium domain név.
Web archiv szerint a domain névnek van múltja. 2013-ban regisztrálták először és 2014-től volt rajta releváns (!) tartalom. Előélete miatt értékesebb, mint egy új, üres domain név. Az összes ismertebb domain végződés már foglalt ezzel a névvel.
Ajánlatot várok
Starthirdetés komplett hirdetési oldal eladó
Starthirdetés komplett hirdetési oldal eladó. Eladó a starthirdetes.hu (StartHirdetés) könnyen megjegyezhető és reklámozható domain név és a hozzá tartozó komplett weboldal. Teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik, aminek könnyű a kezelhetősége. Gyorsan alakítható a teljes oldal kinézete és egyszerűen lehet feladni új hirdetést. A hirdetések utólagos szerkesztése is rendkívül felhasználóbarát. Számos reklám helyezhető el az oldalon több helyen. Web archiv szerint a domainnek van múltja. Már 2010-ben volt rajta releváns (!!) tartalom. Előélete miatt értékesebb, mint egy új, üres domain név. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen, hibátlanul jelenik meg.
70.000 Ft
Háztól-házig.hu domain név eladó
Háztól-házig.hu domain név eladó. Eladó a haztol-hazig.hu (Háztól-házig) értelmes, egyszerű, könnyen megjegyezhető és reklámozható prémium domain név. Web archiv szerint a domain névnek van múltja. 2003-ban regisztrálták először. Előélete miatt értékesebb, mint egy új, üres domain név. Tökéletes választás lehet pl. futár cégnek vagy bármilyen egyéb szolgáltatáshoz, házhoz szállításhoz, stb.
Ajánlatot várok
Autósiskola kereső teljes weboldal eladó
Autósiskola kereső teljes weboldal eladó. Eladó az autosiskola-kereso.hu (Autósiskola kereső) könnyen megjegyezhető, jól hangzó domain név és a hozzá tartozó weboldal. Teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik könnyű kezelhetőséggel. Gyorsan alakítható a teljes weboldal kinézete és egyszerűen lehet feltölteni új autósiskolát, leírást, stb. Számos reklám helyezhető el az oldalon több helyen. Web archiv szerint a domainnek van múltja. Már 2015-ben volt rajta releváns (!!) tartalom. Előélete miatt értékesebb, mint egy új, üres domain név. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen, hibátlanul jelenik meg. Nagyon sok domain ezzel a névvel (.com, .net, .eu, .info, stb.) már foglalt.
50.000 Ft
Régimesék.hu weboldal eladó
Régimesék.hu weboldal eladó. Eladó a regimesek.hu (Régi mesék) könnyen megjegyezhető, jól hangzó domain név és teljes weboldal, amit Wordpress motor hajt. Teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik könnyű kezelhetőséggel. Gyorsan alakítható a kinézete és egyszerűen lehet feltölteni új mesét, videót, leírást, stb. Web archiv szerint a domainnek van múltja. Már 2012-ben volt rajta releváns (!!) tartalom. Előélete miatt értékesebb, mint egy új, üres domain név. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen, hibátlanul jelenik meg.
50.000 Ft
Muffinreceptek.hu komplett weboldal eladó
Muffinreceptek.hu komplett weboldal eladó. Eladó a muffinreceptek.hu (Muffinreceptek) könnyen megjegyezhető, jól hangzó domain név és teljes weboldal, amit WP motor hajt. Teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik könnyű kezelhetőséggel. Rendkívül könnyen kezelhető az oldal. Gyorsan alakítható a kinézete és egyszerűen lehet feltölteni új adatlap (recept, sütemény, stb.). Web archiv szerint a domainnek van múltja. Már 2009-ben volt rajta releváns (!!) tartalom és a mai napig mutatnak rá linkek. Előélete miatt értékesebb, mint egy új, üres domain név. Számos reklám helyezhető el az oldalon több helyen.
50.000 Ft
Felnőtt hirdetési oldal eladó: álomszép.eu
Felnőtt hirdetési oldal eladó: álomszép.eu. Eladó az alomszep.eu (Álomszép.eu) könnyen megjegyezhető és jól hangzó domain név és teljes weboldal. Teljes magyar nyelvű adminisztrációs felülettel rendelkezik könnyű kezelhetőséggel. Gyorsan alakítható a kinézete és egyszerűen lehet feladni új hirdetést. A hirdetések utólagos kezelése is egyszerű az átlátható admin felületnek köszönhetően. Számos reklám helyezhető el az oldalon több helyen. Az összes ismertebb domain végződés már foglalt ezzel a névvel. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen, hibátlanul jelenik meg.
50.000 Ft
0690.hu komplett felnőtt hirdetési weboldal eladó
0690.hu komplett felnőtt hirdetési weboldal eladó. Eladó a 0690.hu könnyen megjegyezhető, jól hangzó, rövid, 4 karakteres domain név és teljes weboldal. Teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik könnyű kezelhetőséggel. Gyorsan alakítható a kinézete és egyszerűen lehet feladni új hirdetést. Web archiv szerint a domain névnek 2001-es múltja van (tehát közel 19 éves!!) és a mai napig mutatnak rá linkek. Előélete miatt értékesebb, mint egy új, üres domain név. Számos reklám helyezhető el az oldalon több helyen. Az összes ismertebb domain végződés már foglalt ezzel a névvel.
120.000 Ft
Napimóka.hu vicces képes oldal eladó
Napimóka.hu vicces képes oldal eladó. Eladó a napimoka.hu (Napi móka) jól hangzó és könnyen megjegyezhető domain név és a weboldal, amit WP motor hajt. Teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik könnyű kezelhetőséggel. Gyorsan alakítható a kinézete és egyszerűen lehet feltölteni új képet, videót, stb. Web archiv szerint a domainnek van múltja. Már 2011-ben volt rajta releváns (!!) tartalom és a mai napig mutatnak rá linkek más oldalakról. Előélete miatt értékesebb, mint egy új, üres domain név. Számos reklám helyezhető el az oldalon több helyen.
50.000 Ft
TeknősFórum.hu domain név eladó
TeknősFórum.hu domain név eladó. Eladó a teknosforum.hu (TeknősFórum) egyszerű, értelmes, könnyen megjegyezhető és reklámozható domain név.
Web archiv szerint a domain névnek van múltja. 2005-ben volt már rajta releváns (!) tartalom és a mai napig mutatnak rá linkek más oldalakról. Előélete miatt értékesebb, mint egy új, üres domain név.
Ajánlatot várok
Fürjek.hu domain név eladó
Fürjek.hu domain név eladó. Eladó a furjek.hu (Fürjek) rövid, egyszerű, értelmes, könnyen megjegyezhető és reklámozható domain név.
Tökéletes választás lehet pl. gazdaság, tenyészet számára, fürj-, fürjtojás eladáshoz vagy fürjketrec készítő számára is.
Ajánlatot várok
Eladólakókocsi.hu domain név eladó
Eladólakókocsi.hu domain név eladó. Eladó az eladolakokocsi.hu (Eladó lakókocsi) egyszerű, értelmes, könnyen megjegyezhető és reklámozható domain név.
Tökéletes választás lehet pl. apróhirdetési oldalnak, lakókocsi kereskedésnek, stb.
Ajánlatot várok
Eladofenyo.hu domain név és weboldal eladó.
Eladofenyo.hu domain név és weboldal eladó. Eladó az eladofenyo.hu (Eladó fenyő) könnyen megjegyezhető domain és a teljes weboldal. Jelenleg 4 fénykép csatolható minden hirdetéshez, de ez tetszőlegesen változtatható többre-kevesebbre is. A fényképek automatikusan kerülnek átméretezésre. Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. A domain könnyen megjegyezhető és értelmes. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen, hibátlanul jelenik meg.
50.000 Ft
Lanciak.hu domain név és weboldal eladó.
Lanciak.hu domain név és weboldal eladó. Eladó a lanciak.hu (Lancia-k olasz autómárka) könnyen megjegyezhető domain és a teljes weboldal. Teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik. Rendkívül könnyen kezelhető az oldal. Gyorsan alakítható a kinézete és egyszerűen lehet feltölteni új adatlap (leírás, teszt, képek, stb.). Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. A domain könnyen megjegyezhető és értelmes. Web archiv szerint a domainnek van múltja. Már 2012-ben volt rajta releváns (!!) tartalom és a mai napig mutatnak rá linkek más oldalakról (pl. Totalcar, Index forum, Viva-Lancia) . Előélete miatt értékesebb, mint egy új, üres domain név. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen, hibátlanul jelenik meg.
50.000 Ft
2011-ben indult filmes oldal, 3 domain névvel eladó
2011-ben indult filmes oldal, 3 domain névvel eladó. Eladó a filmnezes.hu jól megjegyezhető domain név és a teljes oldal, amit WP motor hajt. Teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik könnyű kezelhetőséggel. Oldal indulása: 2011. közepe. Első tulajdonosa vagyok az oldalnak és folyamatosan volt rajta tartalom megszakítás nélkül. Tehát 10. évében van a weboldal! A filmkritikák, leírások nem másolt tartalmak, hanem mind egyedi írás eredményei! 900-nál több cikket tartalmaz. Nyereményjátékra partner is van, aki nyereményt is szokott felkínálni a látogatóknak, játékosoknak. Az oldal semmiféle illegális dolgot, linket, stb. nem tartalmaz, Google-barát. Számos reklám helyezhető el az oldalon több helyen. A Facebook klub is jár mellé 3000-nél több taggal. ami teljesen magától növekszik! Az oldalban számos lehetőség van! Az utóbbi időben kevés időm van foglalkozni az oldallal, így a látogatottság kevesebb, mint régebben. Az ára természetesen ezek fényében reális lenne (nem több száz ezer Ft!!)
Ajánlatot várok
Eladó FilmKaptár.hu domain név és weboldal
Eladó FilmKaptár.hu domain név és weboldal. Eladó a filmkaptar.hu (FilmKaptár) jól megjegyezhető és reklámozható domain név és komplett weboldal. Teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik könnyű kezelhetőséggel. Számos reklám helyezhető el az oldalon több helyen. Web archiv szerint a domainnek van múltja. Már 2011-ben volt rajta releváns (!!) tartalom és a mai napig mutatnak rá linkek. Előélete miatt értékesebb, mint egy új, üres domain név.
50.000 Ft
Sütirecept.hu kompletten weboldal eladó
Sütirecept.hu kompletten weboldal eladó. Eladó a sutirecept.hu (Süti recept) könnyen megjegyezhető domain és a teljes weboldal. Teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik. Rendkívül könnyen kezelhető az oldal. Gyorsan alakítható a kinézete és egyszerűen lehet feltölteni új adatlap (recept, sütemény, stb.). Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. A domain könnyen megjegyezhető és értelmes. Web archiv szerint a domainnek van múltja. Már 2008-ban volt rajta releváns (!!) tartalom. Előélete miatt értékesebb, mint egy új, üres domain név. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen, hibátlanul jelenik meg.
50.000 Ft
Eladó mesés weboldal: mese-mesek.hu
Eladó mesés weboldal: mese-mesek.hu. Eladó a mese-mesek.hu (Mese, mesék) könnyen megjegyezhető kulcsszavas domain név és a teljes weboldal. Az oldalnak van múltja (2012-ben volt már rajta releváns tartalom!) és a mai napig mutatnak rá linkek, utalnak rá más weboldalak! Előélete miatt értékesebb, mint egy új, üres domain név. Reszponzív megjelenésének köszönhetően az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg.
50.000 Ft
Eladó a falatozok.hu weboldal reszponzív megjelenéssel
Eladó a falatozok.hu weboldal reszponzív megjelenéssel. Eladó a falatozok.hu domain név és a teljes weboldal, ami egy vendéglátó egység kereső weboldal. Teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik, így könnyen kezelhető az oldal. Alakítható a kinézete és gyorsan tölthető fel új adatlap (étterem, kocsma, pub vagy egyéb vendéglátó egység). Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. A domain könnyen megjegyezhető és értelmes. Web archiv szerint a domainnek van múltja. Már 2007-ben bejegyzésre került. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg.
50.000 Ft
Eladó-hajók.hu komplett hirdetési oldal eladó
Eladó-hajók.hu komplett hirdetési oldal eladó. Eladó az elado-hajok.hu (Eladó hajók) könnyen megjegyezhető és értelmes domain név és a teljes weboldal. Jelenleg 6 fénykép csatolható minden hirdetéshez, de ez tetszőlegesen változtatható többre-kevesebbre is. A fényképek automatikusan kerülnek átméretezésre. Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg. Web archiv szerint a domainnek van múltja. 2004-ben már bejegyezték. Releváns (!) előélete miatt értékesebb, mint egy új domain név.
50.000 Ft
Body-fitness.hu és bodyfitness.hu domain név eladó
Body-fitness.hu és bodyfitness.hu domain név eladó. Eladó a body-fitness.hu és bodyfitness.hu egyszerű, értelmes, könnyen megjegyezhető és reklámozható domain nevek. Web archiv szerint a domain névnek van múltja. 2010-ben már bejegyezték. Tökéletes választás lehet pl. konditeremnek, fitness teremnek, webshopnak, stb. Az összes ismertebb domain végződés már foglalt ezzel a névvel (.com, .net, .info, .eu, stb.).
Ajánlatot várok
Luxusmobil.hu weboldal eladó
Luxusmobil.hu weboldal eladó. Eladó a luxusmobil.hu (Luxus mobil) könnyen megjegyezhető, értelmes domain név és weboldal. Az oldal teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik és számos reklámhely alakítható ki. Könnyű a kezelhetősége. Gyorsan tölthető fel új mobil, készülék adatlap, cikk, bejegyzés, leírás, fénykép, stb. vagy alakítható az egész oldal kinézete. Ötletes, jól hangzó domain, amely alkalmas számos felhasználásra (mobil telefon ismertető, összehasonlító oldal, apróhirdető oldal, webáruház, stb.). Web archiv szerint a domainnek van múltja. 2010-ben már bejegyezték. Tehát előélete miatt értékesebb, mint egy új domain név. Nagyon sok domain ezzel a névvel (.com, .biz, stb.) már foglalt. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg.
50.000 Ft
FotoExpress.hu domain név eladó
FotoExpress.hu domain név eladó. Eladó a FotoExpress.hu egyszerű, értelmes, könnyen megjegyezhető és reklámozható domain név. Web archiv szerint a domainnek van múltja. 2003-ban már bejegyezték. Tökéletes választás lehet pl. fotós oldalnak, fotóstúdiónak, fotós könyveknek, naptáraknak, stb. Az összes ismertebb domain végződés már foglalt ezzel a névvel (.com, .net, .org, .eu, stb.).
Ajánlatot várok
MotoGP News weboldal eladó
MotoGP News weboldal eladó. Eladó a motogpnews.hu (MotoGP News) könnyen megjegyezhető, értelmes domain név és weboldal. Az oldal teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik és számos reklámhely alakítható ki. Könnyű a kezelhetősége. Gyorsan tölthető fel új adatlap, cikk, bejegyzés, leírás, fénykép, stb. vagy alakítható az egész oldal kinézete. Ötletes, jól hangzó domain, amely alkalmas számos felhasználásra (motoros hírek, hirdetési oldal, stb.). Web archiv szerint a domainnek van múltja. 2010-ben már bejegyezték. Nagyon sok domain ezzel a névvel (.com, .net, .info, stb.) már foglalt. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg.
50.000 Ft
Állatos hirdetési oldal eladó reszponzív megjelenéssel
Állatos hirdetési oldal eladó reszponzív megjelenéssel. Eladó az allatiapro.hu (Állati apró) könnyen megjegyezhető domain név és a teljes weboldal. Jelenleg 6 fénykép csatolható minden hirdetéshez, de ez tetszőlegesen változtatható többre-kevesebbre is. A fényképek automatikusan kerülnek átméretezésre. Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. A domain könnyen megjegyezhető, egyszerű és értelmes. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg.
50.000 Ft
Eladó weboldal: 2041.hu
Eladó weboldal: 2041.hu. Eladó a 2041.hu egyszerű, értelmes, évszámos domain név és komplett weboldal. Magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik. Sok reklámhely alakítható ki. Könnyű a kezelhetősége. Gyorsan tölthető fel új bejegyzés, leírás, fénykép, stb. vagy alakítható az egész oldal kinézete. Az összes ismertebb domain végződés már foglalt ezzel a névvel (.com, .net, .info, .eu, stb.). Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg.
50.000 Ft
Androidworld.hu komplett weboldal eladó
Androidworld.hu komplett weboldal eladó. Eladó az androidworld.hu (Android world) könnyen megjegyezhető, értelmes domain név és weboldal. Az oldal teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik és számos reklámhely alakítható ki. Könnyű a kezelhetősége. Gyorsan tölthető fel új adatlap, cikk, bejegyzés, leírás, fénykép, stb. vagy alakítható az egész oldal kinézete. Ötletes, jól hangzó domain, amely alkalmas számos felhasználásra (android, mobil, stb.). Web archiv szerint a domainnek van múltja. 2013-ban volt már rajta tartalom. Nagyon sok domain ezzel a névvel (.com, .net, .org, .info, .eu, stb.) már foglalt. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg.
50.000 Ft
Autós oldal eladó: autóskatalógus.hu
Autós oldal eladó: autóskatalógus.hu. Eladó az autoskatalogus.hu (Autós katalógus) könnyen megjegyezhető domain név és weboldal. Az oldal teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik és számos reklámhely alakítható ki. Könnyű a kezelhetősége. Gyorsan tölthető fel új adatlap, cikk, bejegyzés, leírás, fénykép, stb. vagy alakítható az egész oldal kinézete. Ötletes, jól hangzó domain, amely alkalmas számos felhasználásra (autós oldal, blog, stb.). Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg.
50.000 Ft
Gastroblog.hu domain név és weboldal eladó
Gastroblog.hu domain név és weboldal eladó. Eladó a gastroblog.hu (Gastro blog) könnyen megjegyezhető domain név weboldallal. Az oldal teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik és számos reklámhely alakítható ki. Könnyű a kezelhetősége. Gyorsan tölthető fel új adatlap, recept, bejegyzés, leírás, fénykép, stb. vagy alakítható az egész oldal kinézete. Web archiv szerint a domainnek van múltja. 2016-ban volt már rajta releváns (!) tartalom és még mutatnak rá értékes linkek. Tehát előélete miatt értékesebb, mint egy új domain név. Ötletes, jól hangzó domain, amely alkalmas számos felhasználásra (receptes, blog, stb.). Nagyon sok domain ezzel a névvel (.com, .net, .info, stb.) már foglalt. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg.
50.000 Ft
Agrárhirdetések.hu komplett weboldal eladó
Agrárhirdetések.hu komplett weboldal eladó. Eladó az agrarhirdetesek.hu (Agrár hirdetések) könnyen megjegyezhető domain név és a teljes weboldal. Jelenleg 6 fénykép csatolható minden hirdetéshez, de ez tetszőlegesen változtatható többre-kevesebbre is. A fényképek automatikusan kerülnek átméretezésre. Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. A domain könnyen megjegyezhető és értelmes. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg.
50.000 Ft
Komplett weboldal eladó: drontesztek.hu
Komplett weboldal eladó: drontesztek.hu. Eladó a drontesztek.hu (Drón tesztek) egyszerű, értelmes, könnyen megjegyezhető domain név és a teljes weboldal. Teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik. Számos reklámhely alakítható ki. Könnyű a kezelhetősége. Gyorsan tölthető fel új adatlap, drón, bejegyzés, leírás, fénykép, stb. vagy alakítható az egész oldal kinézete. Web archiv szerint a domainnek van múltja. 2016. elején volt már rajta tartalom. A drón témakör egyre felkapottabb és hatalmas lehetőség van ebben a témában. Aki lát benne fantáziát, annak tökéletes választás ez. Ötletes, jól hangzó, értelmes domain. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg.
50.000 Ft
Eladó évszámos domain név: 1981.hu
Eladó évszámos domain név: 1981.hu. Eladó az 1981.hu egyszerű, értelmes domain név. Web archiv szerint a domainnek van múltja. 2001-ben volt már rajta tartalom. Az összes ismertebb domain végződés már foglalt ezzel a névvel (.com, .net, .info, .eu, stb.).
Ajánlatot várok
DomainForSale komplett weboldal eladó
DomainForSale komplett weboldal eladó. Eladó a domainforsale.hu (Domain for sale) domain név és a teljes weboldal. Könnyen reklámozható, megjegyezhető, értelmes domain név. Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon, amit wp motor hajt. Könnyű kezelhetőség, átlátható oldal, gyorsan tölthető fel új domain, weboldal, leírás, fénykép, stb. vagy alakítható az egész oldal. Web archiv szerint a domainnek van múltja (2008.). Az összes ismertebb domain végződés már foglalt ezzel a névvel (.com, .net, .org, .info, .eu, stb.). Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg.
100.000 Ft
Eskuvoioldal.hu domain név eladó
Eskuvoioldal.hu domain név eladó. Eladó az eskuvoioldal.hu (Esküvői oldal) könnyen megjegyezhető, értelmes domain név. Web archiv szerint a domainnek van múltja (2011.). Tökéletes választás lehet rendezvényszervezői, esküvőszervezői, stb. oldalnak.
Ajánlatot várok
Horrorfilm.hu domain név és teljes weboldal eladó
Horrorfilm.hu domain név és teljes weboldal eladó. Eladó a horrorfilm.hu (Horror film) domain név. Könnyen reklámozható, megjegyezhető, értelmes domain név. Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon, amit wp motor hajt. Könnyű kezelhetőség, átlátható oldal, gyorsan tölthető fel új fénykép, videó, leírás, stb. vagy alakítható az egész oldal. Web archiv szerint a domainnek van múltja. 2008-ban volt már rajta tartalom. Előélete miatt értékesebb, mint egy új domain név vagy új weboldal. Az összes ismertebb domain végződés már foglalt ezzel a névvel (.com, .net, .org, .info, .eu, stb.). Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg.
50.000 Ft
Hirdetesioldal.hu weboldal eladó
Hirdetesioldal.hu weboldal eladó. Eladó a hirdetesioldal.hu (Hirdetési oldal) könnyen megjegyezhető és értelmes domain név. Könnyen reklámozható. Jelenleg 6 fénykép csatolható minden hirdetéshez, de ez tetszőlegesen változtatható többre-kevesebbre is. A fényképek automatikusan kerülnek átméretezésre. Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. Web archiv szerint a domainnek van múltja. 2010-ben volt már rajta releváns (!) tartalom. Előélete miatt értékesebb, mint egy új domain név vagy új weboldal.
50.000 Ft
Olcso-koltoztetes.hu domain név eladó
Olcso-koltoztetes.hu domain név eladó. Eladó az olcso-koltoztetes.hu (Olcsó költöztetés) könnyen megjegyezhető, értelmes domain név. Web archiv szerint a domainnek van múltja. 2013-ban volt már rajta releváns (!) tartalom. Előélete miatt értékesebb, mint egy új domain név.
Ajánlatot várok
Angol-oktatas.hu domain név eladó
Angol-oktatas.hu domain név eladó. Eladó az angol-oktatas.hu (Angol oktatás) könnyen megjegyezhető, értelmes és felkapott domain név. Web archiv szerint a domainnek van múltja. 2006-ban volt már rajta releváns (!) tartalom és még mutatnak rá értékes linkek. Tehát előélete miatt értékesebb, mint egy új domain név.
Ajánlatot várok
TaxiInfo.hu domain név eladó
TaxiInfo.hu domain név eladó. Eladó a taxiinfo.hu (Taxi Info) könnyen megjegyezhető domain név. Web archiv szerint a domain névnek 2001-es múltja van. Ötletes, jól hangzó domain, számos felhasználásra. Nagyon sok domain ezzel a névvel (.com, .net, .org, .eu, stb.) már foglalt.
Ajánlatot várok
Vezetéknév.hu domain név eladó
Vezetéknév.hu domain név eladó. Eladó a vezeteknev.hu (Vezetéknév) könnyen megjegyezhető domain név. Web archiv szerint a domain névnek 2007-es múltja van. Korábban a gyakorikerdesek.hu-n is szerepelt a domain név. Ötletes, jól hangzó domain, számos felhasználásra. Pl. aldomainekkel: keresztnev.vezeteknev.hu, stb.
Ajánlatot várok
Eladó Fotóskereső.com weboldal
Eladó Fotóskereső.com weboldal. Eladó a fotoskereso.com (Fotós kereső) komplett weboldal. Teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik. Rendkívül könnyen kezelhető az oldal. Gyorsan alakítható a kinézete és egyszerűen lehet feltölteni új adatlap (fotós, stb.). Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. A domain könnyen megjegyezhető és értelmes. Web archiv szerint a domainnek van múltja. Már 2010-ben volt rajta releváns (!) tartalom. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen és hibátlanul jelenik meg.
50.000 Ft
Eladó drónos weboldal eladó (dronforum.hu)
Eladó drónos weboldal eladó (dronforum.hu). Eladó a dronforum.hu (Drón Fórum) könnyen megjegyezhető, értelmes domain név és a weboldal. Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen és hibátlanul jelenik meg. A drón a jövő és igen nagy lehetőségek rejlenek benne. Légy az elsők között és legyen saját weboldalad. AJÁNDÉKBA adom mellé a droneforum.hu domain nevet is!
50.000 Ft
Ingatlanos oldal eladó (elado-csaladihaz.hu)
Ingatlanos oldal eladó (elado-csaladihaz.hu). Eladó az elado-csaladihaz.hu (Eladó családiház) könnyen megjegyezhető domain és a teljes weboldal. Letisztult, átlátható design, egyszerű kezelhetőség, lényegre törő tartalom. Jelenleg 6 fénykép csatolható minden hirdetéshez, de ez tetszőlegesen változtatható többre-kevesebbre is. A fényképek automatikusan kerülnek átméretezésre. Számos reklámhely alakítható ki. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen és hibátlanul jelenik meg. Web archiv szerint a domainnek van múltja. Már 2013-ban volt rajta tartalom.
50.000 Ft
Dronestore.hu és dronstore.hu domain nevek eladók
Dronestore.hu és dronstore.hu domain nevek eladók. Eladó a dronstore.hu és dronestore.hu (Drone store) könnyen megjegyezhető domain nevek. Web archiv szerint a domainnek van múltja. Már 2014-ben volt rajta releváns (!) tartalom és a mai napig mutatnak rá linkek. A drone témakör igen felkapott és hatalmas lehetőség van ebben a témában. Aki lát benne fantáziát, annak tökéletes választás ez a domain páros. Ötletes, jól hangzó, értelmes domainok. Nagyon sok domain ezzel a névvel már foglalt (pl. hu, com, net, info, eu, stb.).
Ajánlatot várok
Eladó-családiházak.hu ingatlanos weboldal
Eladó-családiházak.hu ingatlanos weboldal. Eladó az elado-csaladihazak.hu (Eladó családiházak) könnyen megjegyezhető domain és a teljes weboldal. Jelenleg 6 fénykép csatolható minden hirdetéshez, de ez tetszőlegesen változtatható többre-kevesebbre is. A fényképek automatikusan kerülnek átméretezésre. Számos reklámhely alakítható ki. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen és hibátlanul jelenik meg.
50.000 Ft
Hajóhirdetések.hu komplett hajós hirdetési oldal eladó
Hajóhirdetések.hu komplett hajós hirdetési oldal eladó. Eladó a hajohirdetesek.hu (Hajó hirdetések) könnyen megjegyezhető domain név és a teljes weboldal. Jelenleg 6 fénykép csatolható minden hirdetéshez, de ez tetszőlegesen változtatható többre-kevesebbre is. A fényképek automatikusan kerülnek átméretezésre. Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. A domain könnyen megjegyezhető és értelmes. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg.
50.000 Ft
Esküvős, rendezvényes weboldal eladó
Esküvős, rendezvényes weboldal eladó. Eladó az eskuvo-rendezveny.hu (esküvő, rendezvény) könnyen megjegyezhető domain név és weboldal. Könnyű a kezelhetősége. Gyorsan tölthető fel új cikk, leírás, fénykép, stb. vagy alakítható az egész oldal. Teljes magyar nyelvű adminisztrációs felülete van. Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. Az oldalnak van némi múltja (2004-ben volt már rajta releváns tartalom). Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg. Tökéletes megoldás lehet esküvőszervezőnek, rendezvényszervezőnek, stb.
50.000 Ft
Komplett apróhirdetési oldal eladó: ingyen-aprohirdetes.hu
Komplett apróhirdetési oldal eladó: ingyen-aprohirdetes.hu. Eladó az ingyen-aprohirdetes.hu (Ingyen apróhirdetés) könnyen megjegyezhető domain név és a teljes weboldal. Jelenleg 4 fénykép csatolható minden hirdetéshez, de ez tetszőlegesen változtatható többre-kevesebbre is. A fényképek automatikusan kerülnek átméretezésre. Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. A domain könnyen megjegyezhető és értelmes. Web archiv szerint a domainnek van múltja. Már 2013-ban volt rajta releváns (!) tartalom. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg. Már a domain név magában is igen értékes. Plusz jár hozzá egy komplett weboldal!
80.000 Ft
Antikvitás-régiség.hu domain név eladó
Antikvitás-régiség.hu domain név eladó. Eladó az antikvitas-regiseg.hu (Antikvitás, régiség) könnyen megjegyezhető és reklámozható domain név. Web archiv szerint a domainnek van múltja. Már 2004-ben volt rajta tartalom. Előélete miatt értékesebb, mint egy új, üres domain név. Tökéletes lehet webáruháznak, hirdetési oldalnak, galériának, stb.
Ajánlatot várok
EladóDrón.hu (drón apróhirdetési oldal) kompletten eladó
EladóDrón.hu (drón apróhirdetési oldal) kompletten eladó. Eladó az eladodron.hu (Eladó Drón) könnyen megjegyezhető domain és a teljes weboldal. Jelenleg 6 fénykép csatolható minden hirdetéshez, de ez tetszőlegesen változtatható többre-kevesebbre is. A fényképek automatikusan kerülnek átméretezésre. Számos reklámhely alakítható ki. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen és hibátlanul jelenik meg. Igen felkapottak jelenleg a drónok és hatalmas jövő és kiaknázni való lehetőség áll előttük. AJÁNDÉKBA adom mellé az eladodrone.hu domain nevet is!
80.000 Ft
iFoto.hu komplett oldal eladó
iFoto.hu komplett oldal eladó. Eladó az ifoto.hu komplett weboldal. Teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik. Rendkívül könnyen kezelhető az oldal. Gyorsan alakítható a kinézete és egyszerűen lehet feltölteni új adatlap (fénykép, háttér, stb.). Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. A domain könnyen megjegyezhető és értelmes. Web archiv szerint a domainnek van múltja. Már 2008-ban volt rajta tartalom. Sok domain ezzel a névvel már foglalt (pl. hu, com, info, biz, eu, stb.). Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen és hibátlanul jelenik meg.
50.000 Ft
Eladó komplett weboldal: okj-tanfolyam.hu
Eladó komplett weboldal: okj-tanfolyam.hu. Eladó az okj-tanfolyam.hu (OKJ tanfolyam) komplett weboldal. Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. A domain könnyen megjegyezhető és értelmes. Web archiv szerint a domainnek van múltja. Már 2011-ben volt rajta tartalom. Néhány domain ezzel a névvel már foglalt (pl. hu, com, info). Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen és hibátlanul jelenik meg.
50.000 Ft
Eladó focis oldal kompletten: focistak.hu
Eladó focis oldal kompletten: focistak.hu. Eladó focis oldal kompletten: focistak.hu (Focisták). Teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik. Rendkívül könnyen kezelhető az oldal. Gyorsan alakítható a kinézete és egyszerűen lehet feltölteni új adatlap (focista, esemény, cikk, stb.). Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. A domain 2010-ben lett először regisztrálva. Tehát előélete miatt értékesebb, mint egy új domain név. A domain könnyen megjegyezhető és értelmes.
50.000 Ft
Háziállat.eu komplett weboldal eladó
Háziállat.eu komplett weboldal eladó. Eladó a haziallat.eu (Háziállat) könnyen megjegyezhető domain és a teljes weboldal. Jelenleg 4 fénykép csatolható minden hirdetéshez, de ez tetszőlegesen változtatható többre-kevesebbre is. A fényképek automatikusan kerülnek átméretezésre. Számos reklámhely alakítható ki. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen és hibátlanul jelenik meg. Néhány domain ezzel a névvel már foglalt (pl. hu, com).
50.000 Ft
Eladó a Sörözők.hu weboldal reszponzív megjelenéssel
Eladó a Sörözők.hu weboldal reszponzív megjelenéssel. Eladó a sorozok.hu (Sörözők) domain név és a teljes weboldal, ami egy vendéglátó egység kereső weboldal. Teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik, így könnyen kezelhető az oldal. Alakítható a kinézete és gyorsan tölthető fel új adatlap (kocsma, pub, stb.). Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. A domain könnyen megjegyezhető és értelmes. Web archiv szerint a domainnek van múltja. Már 2001-ban volt rajta releváns! tartalom és a mai napig mutatnak rá linkek. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg.
50.000 Ft
Eladó a joallasok.hu weboldal reszponzív megjelenéssel
Eladó a joallasok.hu weboldal reszponzív megjelenéssel. Eladó a joallasok.hu (Jó Állások) domain név és a teljes weboldal, ami egy specifikus, állásos, állásokkal foglalkozó hirdetési oldal. Jelenleg 4 fénykép csatolható minden hirdetéshez, de ez tetszőlegesen változtatható többre-kevesebbre is. A fényképek automatikusan kerülnek átméretezésre. Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. A domain könnyen megjegyezhető és értelmes. Web archiv szerint a domainnek van múltja (már 2008-ban volt rajta releváns! tartalom) és a mai napig mutatnak rá linkek. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg.
50.000 Ft
Magyarlista.hu weboldal eladó
Magyarlista.hu weboldal eladó. Eladó a magyarlista.hu (Magyar Lista) domain név és a weboldal, amit wp motor hajt. Teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik, így könnyen kezelhető az oldal. Gyorsan és egyszerűen tölthető fel új cikk, fénykép, stb. vagy alakítható az egész oldal kinézete. Számos reklámhely kialakítható. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg. Web archiv szerint a domainnek van múltja (már 2010-ben volt rajta releváns! tartalom) és a mai napig mutatnak rá linkek. Előélete miatt értékesebb, mint egy új, üres domain név. Már a domain név magában is igen értékes. Plusz jár hozzá egy weboldal!
50.000 Ft
Álomszép.com weboldal eladó
Álomszép.com weboldal eladó. Eladó az alomszep.com (Álomszép) domain és a teljes weboldal, ami magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik. Számos reklámhely alakítható ki. A domain könnyen megjegyezhető, értelmes és elég sok módon/körben felhasználható. Könnyű a kezelhetősége. Gyorsan tölthető fel új bejegyzés, leírás, fénykép, stb. vagy alakítható az egész oldal kinézete. Web archiv szerint a domain név 2009-ben volt először regisztrálva, így értékesebb, mint egy új, üres domain név. Tökéletes lehet felnőtt tartalmú hirdető oldalnak, képgalériának vagy pl. társkeresőnek, webáruháznak, webshopnak is! Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg.
50.000 Ft
Eladó AndroidPort.hu komplett weboldal
Eladó AndroidPort.hu komplett weboldal. Eladó az androidport.hu (Android port) könnyen megjegyezhető, értelmes domain név és weboldal. Az oldal teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik és számos reklámhely alakítható ki. Könnyű a kezelhetősége. Gyorsan tölthető fel új adatlap, cikk, bejegyzés, leírás, fénykép, stb. vagy alakítható az egész oldal kinézete. Ötletes, jól hangzó domain, amely alkalmas számos felhasználásra (android, mobil, stb.). Web archiv szerint a domainnek van múltja. 2012-ban volt már rajta releváns tartalom! Előélete miatt értékesebb, mint egy új domain név. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen jelenik meg.
50.000 Ft
Eladó almás weboldal: applefanatic.huv
Eladó almás weboldal: applefanatic.hu. Eladó az applefanatic.hu (Apple Fanatic) domain név és a teljes oldal, amit wp motor hajt. Teljes admin felülettel rendelkezik, így könnyen kezelhető az oldal. Gyorsan és egyszerűen tölthető fel új cikk, fénykép, stb. vagy alakítható az egész oldal kinézete. Számos reklámhely van az oldalon. Web archiv szerint a domainnek van múltja. 2013-ban volt már rajta tartalom. Előélete miatt értékesebb, mint egy új, üres domain név.
50.000 Ft
Balaton-szállás.hu domain név és teljes weboldal eladó
Balaton-szállás.hu domain név és teljes weboldal eladó. Eladó a balaton-szallas.hu (Balaton-szállás) könnyen megjegyezhető domain és a teljes oldal, amit wp motor hajt. Könnyű kezelhetőség, átlátható oldal, gyorsan feltölthető új szállás, üdülő, apartman. Web archiv szerint a domainnek van múltja (már 2004-ben volt rajta releváns! tartalom) és a mai napig mutatnak rá linkek.
50.000 Ft
GPS Navigációk weboldal
GPS Navigációk weboldal. Eladó a gpsnavigaciok.hu (GPS Navigációk) könnyen megjegyezhető domain és a teljes weboldal, amit wp motor hajt. Könnyű kezelhetőség, átlátható oldal, gyorsan feltölthető új készülék, kiegészítők, stb. Az oldal teljes magyar nyelvű admin felülettel rendelkezik és számos reklámhely alakítható ki. Web archiv szerint a domainnek van múltja. 2015-ben volt már rajta releváns (!) tartalom. Előélete miatt értékesebb, mint egy új domain név. Korábban az origo.hu-n megjelent cikkben is szerepel a domain név.
50.000 Ft
Házidió - receptes oldal eladó
Házidió - receptes domain név eladó. Eladó a hazidio.hu (Házi dió) könnyen megjegyezhető és reklámozható domain név. Web archiv szerint a domain névnek van múltja. 2016-tól volt rajta releváns (!) tartalom. Előélete miatt értékesebb, mint egy új, üres domain név. Tökéletes választás lehet receptes, blogos, stb. oldalnak.
Ajánlatot várok
Kutyás fotók weboldal eladó
Kutyás fotók weboldal eladó. Eladó a kutyasfotok.hu (Kutyás fotók) könnyen megjegyezhető domain és a teljes oldal, amit wp motor hajt. Teljes admin felület. Könnyen kezelhető az oldal, gyorsan tölthető fel új fénykép vagy alakítható az egész kinézet. Web archiv szerint a domainnek van múltja (már 2007-ben volt rajta releváns! tartalom) és a mai napig mutatnak rá linkek.
50.000 Ft
Eladó utazásos domain név ajándék weboldallal
Eladó utazásos domain név ajándék weboldallal. Eladó a last-minutes.hu (Last minutes) domain név és a hozzá tartozó ajándék weboldal. Gyorsan alakítható a kinézete. Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. A domain könnyen megjegyezhető és értelmes. Igen felkapott név. Web archiv szerint a domainnek van múltja. Már 2013-ban volt rajta tartalom. Sok domain ezzel a névvel már foglalt (pl. hu, com, net, info, eu, stb.). Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen és hibátlanul jelenik meg.
50.000 Ft
Lézeres-szőrtelenítés.hu eladó
Lézeres-szőrtelenítés.hu eladó. Eladó a lezeres-szortelenites.hu domain és az oldal, amit wp motor hajt. Teljes magyar nyelvű admin felület. Könnyen kezelhető az oldal. Az oldal át van alakítva és számos reklámhely alakítható ki. Már 2012-ben volt rajta releváns (!) tartalom és a mai napig mutatnak még rá linkek. Előélete miatt értékesebb, mint egy új domain név.
30.000 Ft
Eladó mobilalkalmazasok.hu weboldal
Eladó mobilalkalmazasok.hu domain név. Eladó a mobilalkalmazasok.hu (Mobil alkalmazások) könnyen megjegyezhető és reklámozható domain név. A domain névnek van némi múltja (2013-ban volt már rajta tartalom). Előélete miatt értékesebb, mint egy új, üres domain név. Tökéletes lehet web- és mobil fejlesztéshez.
Ajánlatot várok
Olaszapartmanok.hu domain név és teljes weboldal eladó
Olaszapartmanok.hu domain név és teljes weboldal eladó. Eladó az olaszapartmanok.hu (Olasz apartmanok) könnyen megjegyezhető domain és a teljes oldal, amit wp motor hajt. Könnyű kezelhetőség, átlátható oldal, gyorsan feltölthető új szállás, üdülő, apartman. Tökéletes lehet olaszországi utazásokhoz, kisebb- vagy nagyobb utazási irodákhoz, apartmanokhoz.
50.000 Ft
Orangutan.hu teljes weboldal
Orangutan.hu teljes weboldal. Eladó az orangutan.hu (Orángután) könnyen megjegyezhető domain név és a teljes weboldal. A többi domain ezzel a névvel (.com, .net, .biz, stb.) már foglalt.
50.000 Ft
Szállásötletek.hu domain név és weboldal eladó
Szállásötletek.hu domain név és weboldal eladó. Eladó a szallasotletek.hu (Szállás ötletek) könnyen megjegyezhető domain és a teljes oldal, amit wp motor hajt. Könnyű kezelhetőség, átlátható oldal, gyorsan feltölthető új szállás, üdülő, apartman. Web archiv szerint a domainnek van múltja (már 2010-ben volt rajta releváns! tartalom) és a mai napig mutatnak rá linkek.
50.000 Ft
Száncsengő.hu teljes oldal eladó
Száncsengő.hu teljes oldal eladó. Eladó a szancsengo.hu domain és a teljes oldal. Az oldal 2011. augusztusában indult. Szezonban (ünnepek, névnapok) számos megrendelés érkezik és profitot termel!
30.000 Ft
Eladó komplett utazásos weboldal és domain név: tengerparti-nyaralas.hu
Eladó komplett utazásos weboldal és domain név: tengerparti-nyaralas.hu. Eladó a tengerparti-nyaralas.hu (Tengerparti nyaralás) domain név és a hozzá tartozó komplett weboldal. Gyorsan alakítható a kinézete, adható hozzá új szállás, stb. Számos hirdetés/banner helyezhető el az oldalon. A domain könnyen megjegyezhető és értelmes, így a reklámoza is jobb, gyorsabb. Igen felkapott név. Web archiv szerint a domainnek van múltja. Már 2010-ben volt rajta tartalom. Az oldal hordozható eszközökön (telefon, tab, stb.) is szépen és hibátlanul jelenik meg.
50.000 Ft
TeknősFarm.hu domain név eladó
TeknősFarm.hu domain név eladó. Eladó a teknosfarm.hu (TeknősFarm) egyszerű, értelmes, könnyen megjegyezhető és reklámozható domain név.
Web archiv szerint a domain nevet 2011-ben regisztrálták először. Előélete miatt értékesebb, mint egy új, üres domain név.
Ajánlatot várok
Turtlepark.eu teljes weboldal
Turtlepark.eu teljes weboldal. Eladó teknősös domain név és komplett oldal. Nem nagy a tárhely igénye. Egyszerű és átlátható.
Ajánlatot várok
Vitaminok.at domain és weboldal
Vitaminok.at domain és weboldal. Eladó a vitaminok.at könnyen megjegyezhető domain és a teljes oldal, amit wp motor hajt. Előnye, hogy a tld nélkül és azzal együtt is értelmes, könnyen reklámozható (vitaminok, vitaminokat). Teljes admin felület. Könnyen kezelhető az oldal. A többi domain ezzel a névvel (.com, .net, .info, .eu, stb.) már foglalt.
30.000 Ft